Voel je goed na een break up

break up
Nadat een relatie verbroken is hebben we soms nét dat beetje extra nodig om onszelf beter te voelen. Ook al voel je jezelf rot op dit moment, probeer toch deze lijst eens door te nemen met manieren om jezelf er weer bovenop te helpen.

Mood Food

Je weet waarschijnlijk van naturen al van welk eten je gelukkig wordt en van welk eten niet. Maar heb je wel een geprobeerd om iets te eten enkel en alleen om jezelf beter te voelen? Eet bijvoorbeeld Chocolade, Walnoten en drink een lekkere kop Thee.

Luister naar muziek

Liefdes verdriet is een populair onderwerp van muzikanten, er zijn talloze nummers specifiek geschreven om mensen te helpen met het verwerken van een zwaar verlies. Maak je eigen break up afspeellijst met liedjes waar jij een goed gevoel van krijgt. Nummers die je kracht, vrijheid en onafhankelijkheid laten voelen.

Kijk een film

Of je nou voor een comedy, drama of romantische film kiest zorg er in ieder geval voor dat het een leuke film is met veel humor waarbij jij je goed voelt.

Douchen

Een persoonlijke favoriet van vrouw zoekt man is een heerlijke lange warme douche nemen. Je voelt je direct beter! Een bad werkt net zo goed voor degene die van badderen houden, je zou ook naar het zwembad kunnen gaan om lekker in een bubbelbad te gaan zitten.

Schrijf het van je af

Je emoties op papier zetten helpt, of dit nou ouderwets papier is of digitale inkt maakt niets uit. Schrijf je verhaal op in je dagboek of begin een persoonlijke blog. Zorg er wel voor dat je gedachtes privé blijven zodat je jezelf tijdens het schrijven geen restricties op hoeft te leggen.

Ga wandelen

Het is goedkoop, makkelijk en iedereen kan het zo’n beetje altijd en overal doen. Lopen stimuleert de bloedsomloop en zet je brein aan het werk. Je kunt samen met een vriendin gaan of lekker in je eentje. Kies een mooi bos of natuur gebied uit, je zult gegarandeerd als herboren terug naar huis keren.

Drummen of trommelen

Er zijn verschillende studies die bewijzen dat drummen of trommelen helpt om te ontspannen, om verdriet te verwerken, je zelfbeeld op te krikken en schijnt zelfs te helpen tegen diverse psychische kwaaltjes. Als je groepslessen neemt kom je automatisch in een gezellige groep gelijkgestemde terecht waar je vast en zeker interessante nieuwe mensen zult ontmoeten.

Yoga

Yogo is het ultieme ontspanningswapen. Het verminderd stres, verbeterd je humeur en je omgang met emoties gaat erop vooruit. Je kunt het overal doen, bijna altijd, zolang je maar een paar ongestoorde minuutjes voor jezelf hebt.

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2