Gebruik lichaamstaal in je voordeel

Lichaamstaal, de enige taal ter wereld waarbij je geen woorden nodig hebt. Vrouwen gebruiken het al honderden jaren om mannen mee te verleiden. Lichaamstaal vloeiend ‘spreken’ zorgt ervoor dat je de juiste mannen kunt aantrekken en de types waarvan je niets moet hebben  juist de andere kant op stuurt.

Oogcontactlichaamstaal

Hoe meer oogcontact je kunt maken met je prooi hoe beter. Begin met wat nonchalante vluchtige blikken. Zorg daarna voor direct oogcontact. Zodra hij zijn hoofd draait om je oogcontact te beantwoorden kijk je naar beneden met een glimlach. Hiermee vertel je hem dat je aan het kijken was en dat je jezelf schaamt dat hij je betrapt heeft ; ). Daarna moet je gewoon brutaal zijn en oogcontact met hem maken en dit zo lang mogelijk vast houden waarna je hem je beste glimlach schenkt.

Als een man oogcontact met je probeert te zoeken en je hebt geen interesse in hem, kijk dan weg en kijk niet meer naar hem. Tijdens een gesprek is naar het plafond kijken of gewoon in het rond ook een garantie voor het tonen van desinteresse.

Eerste indruk telt

Je verlaat je huis om naar een feestje te gaan en je ziet je fantastisch aantrekkelijke buurman, hij ziet jou ook maar gunt je geen tweede blik. Waarom? Omdat je er niet op je allerbest uitziet. Als je een kamer binnenkomt kijken de meeste mensen wie er binnen gekomen is. Dat is het moment om een goede indruk te maken. Er op je best uitzien zorgt ervoor dat je jezelf super goed voelt. Dus zorg ervoor dat je er op je allerbest uitziet voordat je de voordeur uitstapt , je weet maar nooit. Je zou zomaar eens de aandacht van die leuke buurman kunnen trekken.

Halichaamstaal_spelen_met_je_haarnddruk

Zelfs zonder direct contact kunnen je handen een krachtige boodschap uitstralen. Er zijn  verschillende manieren om over te brengen dat je iemand beter wil leren kennen. Je handen niet in elkaar geklemd houden zegt dat je open voor hem staat. Je handen gebruiken om nonchalant met dingen als je glas, je haar of je blouse te spelen kan een sensuele boodschap uitzenden.  En voor de heldinnen: probeer dat stofje eens van zijn jasje te plukken om het eerste fysieke contact te maken. Of gebruik te ouderwetse ‘perongeluk’ aanraking als je de zout pakt.

Handen in je zakken, brilglazen schoonmaken en gesloten vuisten zijn allemaal negatieve signalen. Met je vingers tikken, trommelen of wijzen zijn allemaal signalen om door te lopen.

Val Op

Je houding is een van de meest belangrijke signalen die je uitstraalt. Een open houding bewijst dat je een open persoon bent. Draai je lichaam in de richting van de man waar je een gesprek mee hebt, terwijl je voeten plat op de grond blijven staan en je ietsjes naar voren leunt zijn signalen om interesse te tonen. Net als je hoofd subtiel schuin houden.

Je armen over elkaar houden, een drankje voor je lichaam houden, je lichaam weg draaien of op je tenen staan zeggen tegen hem dat je niet geïnteresseerd bent.

Een paar extra tips:

  • Zodra je iemand zijn lichaamstaal gaat spiegelen weet je dat het goed gaat!
  • Plaag hem niet door meer aan te bieden dan je daadwerkelijk van plan bent.
  • Kettingroken en stomdronken zijn zorgen niet dat je lichaamstaal er beter op wordt.
  • Hem de hele avond overal achterna lopen maakt een wanhopige indruk, play hard to get.

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2