De 7 gouden dating tips voor vrouwen

VrijgezelEr wordt vaak ten onrechte gedacht dat daten voor vrouwen veel gemakkelijker is dan mannen. Een man scoren is toch het koudste kunstje van de wereld? Mannen willen toch altijd? De ervaren daters onder ons zullen hier een eenduidig antwoord op kunnen geven: dit is niet waar.
Daarom nu 7 praktische tips voor een succesvolle date met een leuke man:

1 Ben Jezelf

Doe je niet anders voor dan je bent, gedraag je niet anders omdat je denkt dat hij dan geïnteresseerder in je is. Je wilt toch dat een man voor je gaat om wie je bent en niet om wie hij denkt dat je bent? Bij mannen is het vrijwel altijd een pluspunt als een vrouw relaxt haar zelf kan zijn.

2 Verboden voor exen

Veel mannen vinden het niet interessant om veel informatie over jouw ex man of vriend aan te moeten horen, zeker niet als het nog vers is. Ben verstandig en laat verhalen over je ex achterwegen.

3 Er goed uitzien

Als je er goed uit ziet dan ben je zelfverzekerder, wat zich direct vertaald in een positieve uitstraling. Je hoeft er natuurlijk niet uit te zien als een model maar een nieuwe outfit en een frisse knipbeurt helpen al enorm.

4 Loop niet te hard van stapel

Misschien denk je na een paar dates dat hij de ware is en zou je het liefste met hem samen gaan wonen, aan kinderen beginnen en samen oud worden. Begin hier niet over! Te hard van stapel lopen zal de meeste mannen op de vlucht doen slaan. Je houd ook alleen jezelf voor de gek door deze dingen na een aantal dates al in je hoofd te halen. Leer elkaar eerst goed kennen en ga dan langzaam nadenken over de toekomst.

5 Leuke onderwerpen

Vermijd gesprekken over negatieve of gevoelige onderwerpen. Politiek, geldkwesties, trauma’s, verslavingen etc. zijn geen geslaagde gespreksonderwerpen tijdens de eerste dates. Hou het bij het positieve. Dat lijkt misschien oppervlakkig maar daar is in het begin helemaal niets mis mee. Jij zit toch ook niet meteen te wachten op zijn moeilijkheden op zijn werk?

6 Stel vragen

Veel mannen zijn niet zulke gemakkelijke praters als de meeste vrouwen. Lekker kletsen over niet functionele of informatieve zaken is hen veelal onbekend. Om je interesse te tonen en het gesprek lekker te laten vlotten moet je hem veel vragen durven stellen, je zult verbaast staan over hoeveel informatie hij over zichzelf prijsgeeft.

7 Ben spontaan

Ben tijdens jullie date en zeker ook in het contact daarna spontaan en onvoorspelbaar, dit vinden mannen geweldig. Verras hem met een spontane actie, een onverwacht smsje of sta opeens voor zijn deur met een ontbijtje. Succes gegarandeerd.

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2