Mannen versieren, 4 gouden tips

Mannen versieren, hoe doe je dat eigenlijk? Een man versieren is meestal toch niet zo moeilijk? Een zwoele blik, een keertje met je haren wapperen en hij loopt als een hondje achter je aan. Toch? Nee helaas in de werkelijkheid werkt dit niet zo. Mannen versieren blijkt vaak veel lastiger te zijn dan we denken, tenminste als je het over leuke mannen versieren hebt.

Maar niet getreurd, het is moeilijk maar zeker niet onmogelijk. Vrouw zoekt man geeft je 4 waardevolle tips!
mannen versieren

Tip 1: Benader hem alleen

Een man versieren is geen sociale gelegenheid die je samen met je vriendinnen uitvoert zoals bijvoorbeeld naar de wc gaan. Als je jouw vriendinnen mee neemt op versier toer dan zal de man in kwestie verward raken wie degene is die interesse in hem heeft. Ben jij het of is het die vrouw naast je? Als je de eerste toenaderingspoging alleen maakt laat je meteen zien dat je vol zelfvertrouwen zit en dat je zelfstandig bent. Iedere man zal kunnen beamen dat dit de meest aantrekkelijke eigenschappen van een vrouw zijn.

Tip 2: Beledig hem

Dit is een trucje die veel mannen gebruiken om te flirten met een meisje die ze waarschijnlijk niet kunnen krijgen. Verrassing! Het werkt ook bij mannen. Zeg geen heel erg gemene dingen als je mannen wil versieren

mannen versieren

maar voel je vrij om hem te plagen over iets wat hij drinkt, draagt of bij zich heeft. Zorg ervoor dat je hem een knipoog of een charmante glimlach geeft terwijl je het doet en voilà. Mannen versieren was nog nooit zo leuk 😉

Tip 3: Drankje

Als jullie in een café, bar of club zijn vraag hem dan wat hij wil drinken en bestel dit voor hem. Mannen kopen altijd drankjes voor vrouwen, dus hij zal blij verrast zijn als de gunst een keer omgedraaid wordt. Bovendien laat je hiermee zien dat je niet zomaar weer een meisje bent die van mannen verwacht dat ze drankjes voor haar bestellen.

Tip 4: Loop weg

Nadat je de eerste toenadering genomen hebt is het belangrijk om je terug te trekken en de bal bij hem te laten liggen. Je hebt zijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven door hem te versieren, nu is het zijn beurt. Je hebt hem het groene licht gegeven, als hij zin heeft komt hij zeker naar je toe.

Gewapend met deze tips moet mannen versieren geen enkel probleem meer zijn, go for it!

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2