De regels van het online daten: het is nooit persoonlijk

De titel klink absurd, niet waar? Ik bedoel, wat is daten als het niet extreem complex en verschrikkelijk persoonlijk is? Hoe kun je nou op zoek gaan naar die ene man die jouw hart weer één geheel maakt zonder dat het persoonlijk wordt?

Online daten

Het klinkt raar, maar met online daten moet je in je achterhoofd houden dat het niet om jou gaat… tenminste voorlopig niet. De meeste van ons die al eens geproefd hebben aan online daten hebben het gevoel weleens gehad waarbij je denkt dat wij vrouwen misschien niet gemaakt zijn voor digitale romantiek. We zijn niet fotogeniek genoeg of we kunnen simpelweg geen fatsoenlijke tekst op papier krijgen. Onze openingszinnen en ijsbrekers blijven maar afgewezen worden en onze knipogen worden nooit beantwoord.

Niet persoonlijk

Als jij een van de duizenden vrouwen bent die niet erg succesvol is op online dating sites dan zou je zeker eens moeten overwegen om je profiel te pimpen. Laat een vriendin een paar leuke foto’s van je nemen en ga aan de slag. Je moet weten dat jouw digitale droogstand op dating gebied slechts van tijdelijke aard is. Iedereen met online dating ervaring zal je vertellen dat geluk komt en gaat op dit gebied. Maar nog belangrijker: als je commentaar krijgt of iemand maakt duidelijk dat hij jouw gevoelens niet deelt, dan moet je dit niet persoonlijk nemen!

Niet jouw type

De waarheid is dat je op geen enkele wijze echt kunt weten waarom hij niet geïnteresseerd is in jou. Misschien houdt hij niet van honden en heb jij een poedel? Misschien is hij geïntimideerd omdat je zo’n sterke succesvolle carrière vrouw bent? Of misschien heeft hij net iemand anders ontmoet en wil hij zien hoe dat verloopt. Wat de rede ook is, uiteindelijk heeft het erg weinig met jou als persoon te maken. En hoewel het erg verleidelijk is om te denken dat het aan ons gigantische voorhoofd of clownsoren ligt, het meer voor de hand liggende scenario is dat hij iets anders aan zijn hoofd had… of gewoon sowieso jou type niet was.

Online daten, vat het niet te persoonlijk op.

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2