Hoe vind ik een vent


Hoe vind ik een leuke vent is een van de meest gehoorde vragen in het leven van een vrijgezellen vrouw. De vraag is zo belangrijk dat er zelfs een televisieprogramma is wat heet “hoe vind ik een vent?” gepresenteerd door Bridget.

Vind hem

Dus je bent een leuke vrouw, gescheiden of misschien nooit getrouwd, en je vraagt jezelf af: hoe vind ik een vent ? Een terechte vraag want het is gemakkelijker gezegd dan gedaa

n. Al je vriendinnen hebben al een leuke vriend, gaan samenwonen of zitten zelfs al met een paar kids. En jij bent nog altijd vrijgezel, tot groot ongenoegen en verdriet van je moeder? Vrouw zoekt man geeft vandaag een aantal waardevolle tips om een leuke vent te vinden.

Het is tegenwoordig moeilijk om mensen te ontmoeten. Iedereen heeft het zo druk. Als je single en opzoek bent hoe moet je dan in hemelsnaam een leuke vent vinden? Geloof het of niet, het is niet eens half zo m

oeilijk als je misschien denkt. Wij geven 10 waardevolle tips om die de vraag “hoe vind ik een vent ? “ voor altijd tot het verleden laat behoren. Vandaag de eerste 3 tips:

1) Weet wat je zelf wil

hoe vind ik een ventDit is misschien wel het belangrijkste wat je moet doen om een man te vinden. Sommige mensen houden zichzelf voor de gek en doen net alsof ze iets willen wat ze in werkelijkheid helemaal niet willen. Bijvoorbeeld: je denkt misschien dat je een knappe man nodig hebt, grappig, gevoelig en romantisch. Maar is dat echt zo? Is dit niet wat iedereen denkt te willen? Het punt is dat je meer realistisch moet zijn. Kijk naar je verleden, denk aan alle mannen die je gekend hebt. Welke vind je leuk? Denk aan je familie, je vrienden en je kennissen. Welke mannen vallen hierin op? Hebben zij alle karaktereigenschappen die je van jouw toekomstige date verlangt?

2) Kom je huis uit

Het is erg gemakkelijk om jezelf op te sluiten in je eigen veilige vertrouwde wereldje, om te vervallen in routine en gewoonte. Je staat op, gaat naar je werk, komt thuis, eet en gaat slapen. Je gaat niemand ontmoeten met deze routine. Het bind je aan dezelfde locaties en plaatsen waar je nooit een leuke man ontmoet hebt -anders zit je dit artikel niet te lezen-. Je moet deze sleur doorbreken. Ga eropuit! Ga naar een film, ga uit eten, ga naar een boekenwinkel of ga wandelen, ga fietsen, hardlopen of naar een museum. Ga op vakantie, boek een cruise of jungle survival. Alles is geoorloofd om maar niet thuis te hoeven zitten. Je weet niet wat de wereld te bieden heeft totdat je het zelf gezien hebt. En nog een extra tip: ga niet samen met je vriendinnen. Als je erop uit gaat, ga dan alleen. Vrouwen in groepsverband schrikken mannen af en zijn moeilijk te benaderen. Als je alleen bent ben je veel aantrekkelijker en is de drempel tot contact een stuk lager.

3) Ben aardig

Ben aardig, je gaat er niet dood aan. Zeg alsjeblieft en dankjewel. Zeg hallo en tot ziens, zwaai en geef complimenten. Ben vriendelijk en uitnodigend zelfs als je totaal geen interesse hebt in de persoon waarmee je praat. Het maakt niet uit, aardig zijn doet je goed in elke omstandigheid. Mensen reageren op aardigheid, het zorgt ervoor dat ze jou leuk gaan vinden. Dat is een behoorlijk pluspunt als je op zoek bent naar een vent.

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2