Op zoek naar ware liefde

Wat is jouw ideale type? Welke man is voor jou de ware? Bestaat de ware eigenlijk wel? Ware liefde bestaat toch alleen in boeken en films?
Laten we beginnen bij het begin; we moeten afstappen van het idee van ‘types’. Je moet je niet laten beperken door de typische stereotypen zoals “intellectueel” “slechte man” of “Mr. Nice guy”.

Er zijn twee problemen met deze stereotypen dating manier:

1. Niemand past perfect in een hokje

2. De principes van aantrekkingskracht houden geen rekening met stereotypes

Om verder door te gaan op punt 2: natuurlijk hebben mannen en vrouwen zeer verschillende smaken als het om daten gaat. Maar de karaktereigenschappen die er uiteindelijk toe leiden dat een man voor de lange termijn voor een vrouw kiest variëren niet op basis van een stereotype.

Op een oppervlakkig level zullen mannen zeggen dat ze van slanke blonde vrouwen met lange haren en grote borsten houden. Maar het is algemeen bekend dat mannen die maar blijven herhalen op wat voor type vrouw ze vallen uiteindelijk met een compleet ander persoon eindigen!

Waarom?

Omdat wat mensen zeggen niet altijd overeenkomt met wat ze diep van binnen echt verlangen.

Dus wat wordt er bedoeld met ‘type’ dan?

Als je op zoekt bent naar een bepaald type man dan bedoel je eigenlijk ik ben op zoek naar bepaalde kwaliteiten en waardes die een man bezit.

Welke eigenschappen heeft de ideale man?

Voor sommige vrouwen is het belangrijk dat ze een atletische man hebben. Andere vinden het belangrijker dat hij intellectueel of grappig is.
Dit zijn kwaliteiten, het zijn attributen die je als belangrijk kunt beschouwen. Natuurlijk zijn er bepaalde signalen dat een man de gewenste eigenschappen bezit. Gaat hij vaak naar de sportschool? Dan is hij waarschijnlijk atletisch.

Hoe vind je de ideale man?

Er is een simpele vraag die je jezelf moet stellen: wat doet jouw ideale man op zondag morgen? Gaat hij hardlopen in het park? Gaat hij naar de kerk?

Het is een krachtige vraag om jezelf te stellen, want opeens besef je dat om je ideale man te vinden je eerst moet weten wat hij aan het doen is. Het is heel gemakkelijk. Dus als hij naar een museum gaat; ga daar ook heen! Naar de bibliotheek? Wordt een boekenwurm! Sporten? Je snapt het wel.

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2