EliteDating | EliteDating

EliteDating profileert zich als een website speciaal voor hoger opgeleiden, “voor singles met niveau” zo luidt de slogan. Het is een aansprekend concept wat van oorsprong uit Duitsland komt. EliteDating richt zich voornamelijk op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. EliteDating beschikt over een uniek matching systeem wat op basis van jouw persoonskenmerken automatisch iemand aan je koppelt. Hoe effectief is dit systeem en is EliteDating de geschikte datingsite om jouw toekomstige vriend op te ontmoeten? Wij onderwierpen ze aan de test.

Het meest opvallende aan deze datingsite is de persoonlijkheidstest. Hij duurt ongeveer 20 minuten om in te vullen en is best interessant te noemen. Na het invullen van deze test krijg je enkele partner voorstellen voorgeschoteld. In eerste instantie sta je raar te kijken want je krijgt soms mannen voor je neus die je zelf nooit zou benaderen. Maar als je ze eenmaal leert kennen begint het toch te dagen “he dat matching systeem zou weleens gelijk kunnen hebben!”.

Gebruiksvriendelijk

De site is strak en zakelijk vormgegeven en is erg gemakkelijk in het gebruik. Het percentage man/vrouw ligt ongeveer gelijk. De site heeft miljoenen leden door heel Europa en binnen Nederland stijgt het aantal leden met zo’n duizend per dag. Door zijn gebruiksvriendelijke interface kan iedereen snel aan de slag, wij hebben de site als zeer begrijpelijk en makkelijk om mee te beginnen ervaren.

Grootste in Europa

EliteDating is actief in maar liefst 9 landen in Europa en is daarmee de grootste internationale speler op de datingmarkt binnen Europa. Het dochterbedrijf eHarmony is actief in Amerika en heeft daar maar liefst 5% van de huwelijken op haar naam staan. Omdat EliteDating ook de mogelijkheid biedt om internationaal contacten op te doen stopt het dating avontuur dus niet bij onze landsgrenzen, de hele wereld ligt aan je voeten.

Conclusie

EliteDating is zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Het matching systeem werkt verrassend goed, de klanten service is snel en in orde en de site werk intuïtief en gemakkelijk. Ze richten zich voornamelijk op hoger opgeleiden singles die op zoek zijn naar een serieuze langdurige relatie.

Inschrijven is GRATIS

>>>Ik weet genoeg! Ik wil me graag gratis aanmelden bij EliteDating!<<<

 

#4 EliteDatingEliteDating

| Leuke mannen
| Ledenaantal
| Dating succes
| Gebruiksgemak
| Totaal