Pepper.nl

Pepper en haar specificaties

Pepper.nl is een datingwebsite die beweert anders te zijn dan alle andere datingwebsites. Waarom? Omdat Pepper.nl gebruik maakt van een Moodboard. Met gebruik van dit moodboard kun je bij Pepper.nl aangeven een laten zien, wie jij bent, waar je van houdt en wat je hobby’s zijn. Het moodboard fungeert als een persoonlijk profiel waarop je foto’s kunt plaatsen van jezelf. Ook kun je hier plaatjes vanuit Google halen en deze erop zetten. Pepper.nl maakt ook gebruik van steekwoorden. Deze steekwoorden worden aan de hand van een door jou ingevulde vragenlijst uitgezocht. De vragen die je invult gaan over jouw persoonlijkheid, politieke voorkeuren en andere sociale aspecten uit het leven. Door de steekwoorden, zou iemand anders kunnen zien waar jij voor staat en hoe je over dingen denkt.

De steekwoorden en het moodboard zijn de twee belangrijke dingen die Pepper.nl definiëren. Ze zijn inderdaad anders en je profielpagina ziet er ook een stuk anders uit dan een profielpagina op een andere datingwebsite.

Leuke Pepper.nl feitjes

Pepper.nl is wel iets anders dan andere dagingwebsite, maar Pepper.nl blijft natuurlijk ook de standaard functies hebben, net zoals de andere datingwebsites.

  • Pepper.nl heeft een “Just Coffee-knop”. Deze button geeft suggesties voor een ideale date locatie bij jou en je match in de buurt.
  • Op Pepper.nl kun je een gratis profiel aanmaken.
  • Je kunt op Pepper.nl met een gratis profiel matches bekijken en elkaar complimenteren.
  • Een Full Membership voor €9.95 per maand bij zes maanden, €15 per maand bij drie maanden, €25 per maand bij een maand.
  • Automatische verlenging.
  • Pepper.nl heeft een mobiele functie.

In het kort

Pepper.nl in het kort? Een unieke datingwebsite waar je met foto’s en steekwoorden laat zien wie jij bent. Je kunt chatten met andere singles en daarnaast is er ook de categorie “in het kort”. Dit is een korte lijst die je invult. Dit is de basisinformatie over jezelf, zoals je leeftijd, je beroep en je opleidingsniveau. Pepper.nl kun je gratis proberen, dus waar wacht je nog op?!