Relatieplanet | relatieplanetRelatieplanet

Relatieplanet is de grootste datingsite van Nederland. In 2002 opende de site haar deuren voor de Nederlandse gelukszoekers. Ze zijn voornamelijk actief in ons land en dat van de zuiderburen maar ze hebben ambitie om ook internationaal voet aan de grond te krijgen. Na bijna 10 jaar zijn ze in Nederland uitgegroeid tot de grootste en bekendste dating site van ons land. Waar komt dat door? Is het wel een geschikte site om een leuke man te vinden? Hoe gebruiksvriendelijk is het systeem? Vrouw zoekt man zocht het voor je uit.

Allereerst het belangrijkste onderdeel van een datingsite: het ledenaantal. Relatieplanet heeft ruim vier miljoen leden, en dit aantal groeit elke dag met zo’n 1000 nieuwe mannen en vrouwen op zoek naar een leuke date. Gemiddeld zijn er op ieder moment van de dag zo’n tienduizend leden online, in de avond uren (na werktijd) kan dit oplopen tot wel honderdduizend. Qua leden aantal zit het dus wel goed bij Relatieplanet, maar hoe zit het met het aantal leuke mannen?

Leuke mannen

Wij hebben het aantal leuke mannen met 5 sterren beoordeeld, en dat is niet voor niets. Het voordeel aan de mannen bij Relatieplanet is dat 9 van 10 mannen op zoekt lijkt naar een serieuze relatie, en niet zo zeer naar een kort avontuur. De man/vrouw verhouding ligt ongeveer op 60% mannen en 40% vrouwen.

Ook offline

Behalve online is relatieplanet ook offline in de echte wereld erg actief. Met talloze tv commercials, speciale single feesten en zelfs het dating college is er voor iedereen wat wils zowel online als offline. Zeker de single feesten vinden wij interessant. Een paar keer per jaar worden deze georganiseerd voor alle Relatieplanet leden. Er komen zo’n 2200 leuke singles op af en het is geen uitzondering dat hier mooie relaties ontstaan.

Service en prijzen

Relatieplanet wil zich onderscheiden van de concurrentie door middel van het bieden van extreem goede service. Ze hebben dag en nacht een klantenservice team voor je klaar staan om alle vragen te beantwoorden. Dit is niet onopgemerkt gebleven en ze hebben hier dan ook diverse prijzen voor in de wacht gesleept.

Daten maar!

Inschrijven bij Relatieplanet is geheel gratis. Je hebt meteen toegang tot de site en kunt op onderzoek uitgaan. De kennismaking is geheel vrijblijvend, je kunt altijd besluiten om je in te schrijven als volledig lid.

Relatieplanet heeft diverse applicaties beschikbaar waardoor het ook mogelijk wordt om van de dienst gebruik te maken op je mobiele telefoon. Erg spannend!

Oordeel

Relatieplanet is een betrouwbare en kwalitatief goede site die klantenservice en oprechtheid hoog in het vaandel hebben staan. Je komt bij deze datingsite niet snel van een koude kermis thuis omdat het een puur Nederlands bedrijf is. De site is dus geheel afgestemd op de verwachtingen van de Nederlandse markt en is dus geen 1 op 1 kopie van een bijvoorbeeld Duits concept. Ons advies: schrijf je in als gratis member en probeer het zelf!

>>> Ik weet genoeg, schrijf me nu GRATIS in <<<

#3 Relatieplanet.nl

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
| Dating succes
| Gebruiksgemak
| Totaal