Liefdesverhaal: Online ontmoet op vakantie

Mijn liefdesverhaal gaat over hoe ik mijn vriend ontmoet heb. Laat me beginnen met vertellen dat ik niet erg open ben over mijn gevoelens. Daarom is het extra moeilijk voor mij, en ik weet zeker dat het op zekere hoogte ook moeilijk was voor jou. Ik ben slechts 25 jaar oud maar ik heb er al een hoop verschrikkelijke relaties op zitten. Ik ben gebruikt en mijn hart is gebroken door mannen die ik het helaas toe liet.

Op een dag was ik alleen met een leuke jongen, we keken een film volgens mij American Pie ofzo. Ik had deze jongen op internet ontmoet via de datingsite Lexa.nl. Het was gek maar het klikte zo ontzettend goed het leek of we elkaar al jaren kenden.

Schamen

Het probleem is dat we ons eigenlijk een beetje schaamde voor het feit dat we elkaar online ontmoet hebben. We zijn beide geen computer nerds of iets dergelijks maar hiermee konden we toch niet bij onze ouders, vrienden en kennissen aankomen?

Online op vakantie

We daten nu ongeveer 4 maanden en we hebben een moeilijk besluit genomen waar ik me eigenlijk een beetje voor schaam. We hebben iedereen verteld dat we elkaar op vakantie ontmoet hebben in plaats van op het internet… We zijn zelf samen op vakantie geweest om het verhaal geloofwaardig te maken door middel van foto’s en dergelijke.

Ik vraag me af of dit raar is? Zelf denk ik van wel omdat het natuurlijk niet de waarheid is. Maar aan de andere kant… wat maakt het uit?

Ik ben benieuwd hoe jullie hier over denken!

Liefs,
Sandra