Mijn eerste ervaring met een single-uitje

Oud en Nieuw, kerst, pasen….allemaal dagen die men doorgaans doorbrengt met familie.
Ik had het wel een beetje gehad met deze bijeenkomsten; ik hing er altijd als een vijfde rad aan de wagen bij want de rest van de familie was al eeuwen gelukkig getrouwd.
Ik hing er als alleenstaande moeder dan maar wat bij; althans; dat was mijn gevoel.

Dus trok ik de stoute schoenen aan en meldde mij aan voor een weekendje weg met alleenstaanden.
Ik koos voor de singlereizen van Bradly en reserveerde voor het weekendje Oud en Nieuw in Baarlo.Toch maar even snel alle voor- en naberichten gelezen voordat ik definitief de rekening betaalde.

Iedereen kent elkaar?

Op de dag dat ik vertrok zonk mij de moed enigszins in de schoenen: wat als ik geen aansluiting zou vinden en wat als iedereen elkaar al kent behalve mij?

Maar naarmate ik dichterbij Baarlo kwam, raakte ik meer en meer in de stemming: als het niet leuk zou zijn, dan waren de autosleutels vlakbij en kon ik zo, onverrichte zaken, weer terug reizen naar de kop van Overijssel.

Zorgen om niets

Alle beren die ik op de weg had gezien verdwenen bij binnenkomst in het oude kasteel al vrij direct naar de eeuwige jachtvelden want ik werd warm onthaald door een andere alleenstaande die ook nog een paar stoute schoenen op de zolder had gevonden.

Binnen een half uurtje tijd had ik al geweldig leuke ontmoetingen met ruim 20 andere singles.
Aan het eind van de avond leek het alsof wij elkaar al jaren kenden!

Lotgenoten

Wat mij in het bijzonder trekt bij vakanties en weekendjes met “lotgenoten” is dat iedereen een verhaal heeft te vertellen over het alleen zijn.

De één is weduwnaar, de ander gescheiden en de ander weer de happily single en dat allemaal zonder dat het een stempel drukt op de weekendjes; het is een gesprek die altijd even ter sprake komt tijdens deze uitjes.Dat schept een band.

Ook het respect naar elkaar toe is iets wat mij raakt: er is nooit onenigheid en mensen respecteren elkaar zoals ze zijn: gelijkgestemden onder elkaar.

Ex dankbaar

Eén gast die ik de laatste keer ontmoette tijdens een weekje Drenthe zei tegen mij: “Alet, ik ben mijn ex heel dankbaar, anders had ik nooit de singlereizen ontdekt!”.

Ik spreek heel veel singles en ik weet dat er een hele hoge drempel overgegaan moet worden voordat deze alleenstaanden ook echt alleen op reis durven, maar als ze eenmaal zijn geweest blijkt het al snel een verslaving.

De weekendjes die ik meemaak met deze organisatie zijn voor mij altijd één groot (dansend) feest en ik kan het ook iedere single aanbevelen!

Aletta Makken

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2