Mijn tweede ervaring met een single reis

Na mijn eerste kennismaking met een singlereisje was ik verkocht: het gevoel wat ik kreeg tijdens het weekend wilde ik weer voelen. Daarom besloot ik de komende vijf jaar oud en nieuw in te plannen voor het feestje bij Bradly in het kasteel in Limburg.

Oud en Nieuw

Dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot want ik moest mijn ex man ervan overtuigen dat het voor de kinderen véél en véél leuker zou zijn als ze elk jaar Oud en Nieuw bij hem mochten vieren want, zo suggereerde ik, “Bij mij komt er geen vuurpijl in!”. Een geslaagde actie overigens.

Dit keer was mijn aankomst minder eng en ik stapte vrolijk naar binnen op zoek naar bekenden van afgelopen jaar en op zoek naar nieuwe singles. Gebleken is dat er elk jaar ongeveer 40% singles voor de eerste keer een dergelijk weekend meemaken; allemaal mensen die met het zweet in de handen de poorten doorgaan van het oude klooster. Mijn kamergenote zat ook aan de tafel.

Kamergenoten

Even iets over “kamergenoten”: tijdens deze weekenden slapen mensen bij elkaar op de kamer; iets waar men overigens totaal geen probleem mee heeft. De mannen slapen in de linkervleugel van het klooster en de vrouwen in de “vrouwenvleugel”.Je krijgt een beetje weer het schoolkamp-gevoel ( met uitzondering van de kussengevechten) en uit ervaring weet ik dat er altijd mensen zijn die op de
één of andere duistere manier hun eigen kamer niet kunnen vinden…om vervolgens de volgende ochtend wakker te worden op een zolder vol mannen, welke bezaaid is met verstrooide sokken en overige kledingstukken. Maar dat terzijde.

De klik met mijn kamergenote was groot en de hele avond hebben wij tranen met tuiten gelachen en de blaren op onze voeten gedanst.De tweede avond kon ik haar in geen velden of wegen meer vinden en pas bij het uitchecken van een enerverend weekendje kwam ik haar weer tegen op de bank in de lobby. Arm in arm met een mannelijke single. Blijkbaar had ik iets gemist tijdens het vuurwerk…

Daten

Ondanks dat iedere single zonder verwachting en zonder de intentie van “daten” meegaat met een singlereis wil het natuurlijk wel eens gebeuren dat er een chemische vonk overslaat en er een koppeltje ontstaat. (Who needs a datingsite anyway?) Dat was dus ook in het geval van mijn kamergenoot.

Het enige nadeel van dit spontaan ontstane stelletje was dat zij op Texel woonde en hij in Enschede…Reuze benieuwd wat er dit jaar staat te gebeuren!

 
 

De beste datingsites

#1 Lexa

rate_homo_dating | Leuke mannen
rate_homo_dating | Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Lexa

 

#2 Be2

rate_homo_dating | Leuke mannen
| Ledenaantal
rate_homo_dating | Dating succes
rate_homo_dating | Gebruiksgemak
rate_homo_dating | Totaal
Klik hier voor meer informatie of bezoek direct Be2